• slide
  • slide
  • slide

Psykologklinik Aalborg

Ligeværdighed, nærvær og troværdighed

Psykolog Henning Bak

Mit navn er Henning Bak og jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet. Jeg er autoriseret af Dansk Psykolognævn, og jeg er godkendt specialist i psykopatologi og klinisk psykologi af Dansk Psykologforening.

Jeg har været psykolog gennem mange år, og har erfaring for at jeg er god til at lytte og mærke mig ind til kernen i de problemstillinger mennesker henvender sig med.

Jeg arbejder med både børn, unge og voksne. På hjemmesiden kan du læse om de metoder jeg anvender og de emner jeg har specialiseret mig i.

Jeg har overenskomst med sygesikringen pr 1. April 2014.

En virksomhed med erfaring

Helt grundlæggende bæres mit arbejde af erfaringen med, at mennesker udvikles i kontakt med andre. Centrale værdier i mit arbejde er troværdighed, nærvær og ligeværdighed. Jeg har samarbejdsaftaler med flere nordjyske kommuner samt Falck. Jeg modtager løbende psykoterapeutisk træning og superversion både fra anerkendte nationale og internationale psykologer.

Henning Bak
Mit navn er Henning Bak og jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet. Jeg arbejder med både børn, unge og voksne. Her på hjemmesiden kan du læse om mig og de metoder jeg anvender og de emner jeg har specialiseret mig i.

Terapi & behandling

Terapi & behandling

Hos Psykologklinik Aalborg tilbyder vi terapi og behandling af f.eks. traume, angst, fobi, stress, krise, konfliktløsning og meget mere.

Se mere

Undersøgelse & udredning

Undersøgelse & udredning

Hos Psykologklinik Aalborg tilbyder vi undersøgelser og udredning ved f.eks. forældrekompetence, børnepsykologisk us. og meget mere.

Se mere

Om klinikken

Om klinikken

Ligeværdighed, nærvær og troværdighed er vores grundværdier. Klinikken ejes og drives af Henning Bak, som er uddannet psykolog på Århus Universitet.

Se mere

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende besøg, så kontakt os endelig i dag. Vi står klar til at hjælpe dig - uanset hvad det drejer sig om.

Se mere